Supplier alat listrik profesional
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Handheld Drywall Sander

  • 800W Electric Drywall Sander With Automatic Vacuum Dust Collection System KM2302

    800W Electric Drywall Sander Kanthi Sistem Koleksi Debu Vakum Otomatis KM2302

    Sander drywall genggam iki nganggo daya 6A sing nyedhiyakake karya sing efisien. Nduwe fungsi nyedhot dhewe sing nglumpukake bledug menyang tas liwat selang. Nyegah sampeyan saka inhaling akeh bledug ing work.The kualitas dhuwur LED cahya diubengi sirah nawakake trep bisa digunakake kanggo kahanan kurang cahya.

  • Light weight Short Handle Electric Drywall Sander With LED lights 710W -KM1803

    Ringan Cendhak Ngalahake Drywall Sander Listrik Kanthi lampu LED 710W -KM1803

    Sander genggam sing entheng (1,8 kg) iki nyedhiyakake gampang lan fleksibilitas kanggo proyek pengamplasan sampeyan. Mesin sander iki nduweni cakram pengamplasan sing bisa dicopot sebagian bakal mbantu sampeyan kanthi gampang wedhi sudhut lan pinggir ing macem-macem lokasi.

  • Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802

    Handheld Electric Drywall Sander Kanthi lampu LED 750W -KM1802

    Motor daya dhuwur drywall sander iki menehi 750W grinding ing 6 kacepetan saka 610–2150 rpm. 8 bolongan ing dasar lan sandpaper digabungake karo vakum tugas abot kanggo narik nganti 96% saka bledug lan lebu nalika sampeyan bisa, kontrol lan safety dibantu dening luwes tambahan nangani. Kanggo nggarap sudhut lan ing pinggir, sisih pinggir disk bisa dicopot. Iku trep kanggo njupuk sisih sisih
    kanggo entuk grinding pojok tembok.

  • 750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801

    750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801

    Sanders drywall minangka alat sing dibutuhake nalika nginstal drywall. Bisa kanthi cepet nyiyapake kabeh ruangan kanggo lukisan kanthi ngresiki minimal. Iki dirancang kanggo nggiling drywall, langit-langit lan tembok permukaan njero lan njaba, ngresiki residu lantai, lapisan cat, plester adesif lan longgar, lsp.