Supplier alat listrik profesional

Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri. Amarga kabutuhan eksplorasi lan pangembangan, ing taun 2017, kita ngumpulake personel R & D profesional lan buruh trampil kanggo nemokake Ningbo Coman Electric Tools Co., Ltd., sing spesialisasine ing manufaktur sander drywall. Kita wis netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan pisanan".

produk kita

Piranti tenaga profesional

WARTA lan INFORMASI

  • Apa drywall sander?

    Drywall Sander minangka mesin sing populer ing kalangan profesional dandan omah. Alat iki digunakake kanggo ngalusake permukaan drywall kanggo nggawe permukaan siap kanggo primed lan dicet. Smoothing drywall minangka usaha sing nyakup aplikasi telung lapisan bahan plesteran. Sawise nglamar ...

  • Carane Sand Drywall?

    Assuming sing bakal nggunakake sander daya, kene, aku bakal nuduhake langkah-langkah kanggo wedhi drywall ing proses sing tepat. Langkah 1: Pisanan sampeyan kudu nutupi kabeh kamar kanthi plastik supaya perabotan lan lantai dilindhungi saka bubuk. Langkah 2: Pateni AC/kipas angin. Iku bakal nyegah ...

  • Carane milih drywall Sander apik

    Nalika sampeyan siyap miwiti dekorasi, salah sawijining proses utama sing ditindakake yaiku sanding kanggo entuk tembok tekstur sing mulus. Alat sing digunakake kanggo iki yaiku sander drywall lan sampeyan mesthi mbutuhake sing pas kanggo proyek iki. Ana macem-macem jinis, lan milih sing bener kanggo ...

DUKUNGAN & BANTUAN

SALURAN SOSIAL KITA

  • sns04
  • sns01
  • sns02