Supplier alat listrik profesional
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Sander Drywall

  • LED Electric Drywall Sander Wall Polisher Machine Corded Variable Speed – KM2303

    LED Electric Drywall Sander Wall Polisher Machine Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    Kanthi motor 800W (6.5A) lan 6 kecepatan sing bisa diatur saka 500RPM nganti 1900RPM. Sander Drywall Listrik iki bisa gampang ngatasi tembok, atap lan pojok. Saklar kunci daya tambahan bisa njaga mesin ing kahanan kerja lan nyuda kesel nalika digunakake. Luwih saka 90 imbuhan derajat, iku bakal ketemu macem-macem ngarepke apa.

  • 800W Electric Drywall Sander With Automatic Vacuum Dust Collection System KM2302

    800W Electric Drywall Sander Kanthi Sistem Koleksi Debu Vakum Otomatis KM2302

    Sander drywall genggam iki nganggo daya 6A sing nyedhiyakake karya sing efisien. Nduwe fungsi nyedhot dhewe sing nglumpukake bledug menyang tas liwat selang. Nyegah sampeyan saka inhaling akeh bledug ing work.The kualitas dhuwur LED cahya diubengi sirah nawakake trep bisa digunakake kanggo kahanan kurang cahya.

  • 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301

    800W 225MM Electric Drywall Sander Kanthi Sanding Aksesoris- KM2301

    Sander drywall iki dilengkapi tas koleksi bledug lan selang vakum bledug fleksibel 6,5 kaki. Desain bal baja ing pinggir luwih santai, fleksibel lan ngirit tenaga kerja tinimbang struktur sikat tradisional. Nggunakake rolling tinimbang ngusapake bisa nemen nyuda gesekan.

  • Foldable LED Electric Drywall Sander with Vacuum Attachment- KM2304

    Lempitan LED Drywall Listrik Sander karo Lampiran Vakum- KM2304

    Sander drywall sing bisa dilipat multifungsi iki digunakake kanggo ampelas tembok lan langit-langit garing, sing bisa ngresiki tembok kanthi cepet lan gampang. Kepala swiveling 360 ° lan setelan kacepetan 6 variabel nggawe mesin grinding tembok iki bisa adaptasi. Gagang kasebut nduweni desain sing bisa dipanjangake lan bisa dilipat, sing bisa gampang tekan dhuwur lan ngirit ruang panyimpenan. Sistem pengumpulan bledug vakum otomatis bisa nyerep luwih saka 96% bledug nalika ngepel tembok. Digabungake karo selang lan tas bledug, efek mbusak bledug becik bisa digayuh.

     

  • Light weight Short Handle Electric Drywall Sander With LED lights 710W -KM1803

    Ringan Cendhak Ngalahake Drywall Sander Listrik Kanthi lampu LED 710W -KM1803

    Sander genggam sing entheng (1,8 kg) iki nyedhiyakake gampang lan fleksibilitas kanggo proyek pengamplasan sampeyan. Mesin sander iki nduweni cakram pengamplasan sing bisa dicopot sebagian bakal mbantu sampeyan kanthi gampang wedhi sudhut lan pinggir ing macem-macem lokasi.

  • Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802

    Handheld Electric Drywall Sander Kanthi lampu LED 750W -KM1802

    Motor daya dhuwur drywall sander iki menehi 750W grinding ing 6 kacepetan saka 610–2150 rpm. 8 bolongan ing dasar lan sandpaper digabungake karo vakum tugas abot kanggo narik nganti 96% saka bledug lan lebu nalika sampeyan bisa, kontrol lan safety dibantu dening luwes tambahan nangani. Kanggo nggarap sudhut lan ing pinggir, sisih pinggir disk bisa dicopot. Iku trep kanggo njupuk sisih sisih
    kanggo entuk grinding pojok tembok.

  • Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

    Electric Drywall Sander Becik Kanggo Omah DIY lan Dekorasi- KM2301-A

    Sander drywall listrik nduweni daya 6.5A(800W), luwih akeh tinimbang sander drywall, nyedhiyakake daya sing dipercaya, dinamis kanggo pad sanding, lan dipasang ing tengah-batang kanggo ngimbangi awak bobot entheng 14lb. Motor kacepetan variabel beroperasi saka 500 nganti 1800rpm. Ndadekake proyek unggul rampung luwih cepet.

  • 750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801

    750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801

    Sanders drywall minangka alat sing dibutuhake nalika nginstal drywall. Bisa kanthi cepet nyiyapake kabeh ruangan kanggo lukisan kanthi ngresiki minimal. Iki dirancang kanggo nggiling drywall, langit-langit lan tembok permukaan njero lan njaba, ngresiki residu lantai, lapisan cat, plester adesif lan longgar, lsp.