Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan.Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Alat Rotary

  • 12V Lithium-Ion baterei Cordless Mini Grinder Aksesoris Set

    12V Lithium-Ion baterei Cordless Mini Grinder Aksesoris Set

    Tegangan Rated: 12 V
    Kacepetan Tanpa Beban: 0-25000rpm
    Frekuensi: DC
    Tipe Cakram (Roda): Cakram Pengamplasan
    Sumber Daya: Baterei, Listrik
    Daya Input Rated: 24 W
    Jeneng produk: 12v cordless grinder tool
    Sertifikasi: GS CE EMC
    Brand: Tonfon utawa disesuaikan
    Tegangan: 12 V
    Kata Kunci Produk: grinder tanpa kabel
    Kapasitas baterei: 1.5Ah
    Kelas: DIY
    Garansi: 2 taun
    Dhukungan khusus: OEM, ODM
    Panggonan Asal: Jiangsu, China
    Jeneng merek: tonfon utawa disesuaikan
    Nomer Model: 5112001
    Tipe: Mini Grinder
    Kacepetan variabel: NO
    Cathetan: mesin lan baterei ora dipisahake.
    Aksesoris: 60 pcs saka disk

  • Set Obeng Listrik Tanpa Kabel kanthi Lampu Led lan Kabel USB

    Set Obeng Listrik Tanpa Kabel kanthi Lampu Led lan Kabel USB

    Obeng Listrik Tanpa Kabel YUSHEN gampang ditangani lan pas karo sabuk alat sampeyan.Saka proyek renovasi omah, Kayata nginstal lantai laminate, framing, laying metu kothak utawa mung hanging gambar.

    Merek YUSHEN duwe spesialisasi ing desain lan produksi alat listrik lan alat tangan. Posisi lan filosofi kita yaiku nyingkirake saluran sing rumit kanggo nyedhiyakake alat sing modis lan larang regane kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

  • Mini Cordless Rotary 3.7V kanggo DIY Cahya, Polishing, Reresik lan Engraving

    Mini Cordless Rotary 3.7V kanggo DIY Cahya, Polishing, Reresik lan Engraving

    Tanpa kabel nanging Kuat - Ora ana kabel sing rusak, sampeyan bisa kerja kapan wae!Alat Rotary tanpa kabel iki kanthi motor sing efisien dhuwur nyedhiyakake kekuwatan sing padha karo alat rotary kabel, alat rotary tanpa kabel duwe baterei ion Lithium sing bisa diisi ulang sing umure dawa, lan ngrampungake tugas dhasar lan ndandani omah cilik. proyek.