Supplier alat listrik profesional
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Alat Rotary

  • Mini Cordless Rotary 3.7V for Light DIY, Polishing, Cleaning and Engraving

    Mini Cordless Rotary 3.7V kanggo Light DIY, Polishing, Cleaning lan Engraving

    Tanpa kabel nanging Kuat - Ora ana kabel sing rusak, sampeyan bisa kerja kapan wae! Alat Rotary tanpa kabel iki kanthi motor sing efisien dhuwur nyedhiyakake kekuwatan sing padha karo alat rotary kabel, alat rotary tanpa kabel duwe baterei ion Lithium sing bisa diisi ulang sing umure dawa, lan bisa ngrampungake tugas dhasar lan ndandani omah cilik. proyek.