Supplier alat listrik profesional

Apa drywall sander?

Drywall Sander minangka mesin sing populer ing kalangan profesional dandan omah. Alat iki digunakake kanggo ngalusake permukaan drywall kanggo nggawe permukaan siap kanggo primed lan dicet.

Smoothing drywall minangka usaha sing nyakup aplikasi telung lapisan bahan plesteran. Sawise nglamar lapisan finishing, sampeyan bisa ngrampungake proses sanding. Amarga biaya lan wektu, sampeyan kudu wedhi drywall mung sapisan - lan tansah priksa manawa nganggo topeng nalika sanding.

Nganggo topeng bakal nglindhungi sampeyan saka bledug lan partikel nalika nggarap pakaryan. Safety kudu dianggep serius ing kabeh wektu.

Ana akeh pilihan drywall sander kasedhiya, nanging siji tengen gumantung budget lan lumahing sampeyan bakal bisa ing. Pilihan sander kalebu:

Sander kabel portabel

Iki minangka jinis sander sing digunakake dening para profesional. Dheweke dilengkapi boom tambahan sing cocog kanggo tembok lan langit-langit sing dhuwur. Nanging, dheweke uga cenderung abot, kuat, lan larang amarga sifat kerjane.

Orbital drywall sander

Iki minangka piranti sing cocog kanggo nganyarke proyek omah. Lan amarga iku tangan-dianakaké, iku bisa mbusak kabeh teyeng lan Paint lawas saka omah-omahé. Iki ndadekake alat serbaguna, nanging kudu digunakake karo tangga nalika wilayah sanding ngluwihi jangkauan sampeyan, kayata langit-langit, amarga ora dilengkapi ekstensi.

Blok sanding manual

Iki minangka sander drywall sing bisa diatur, cocog kanggo proyek skala cilik, kayata leveling pinggiran drywall. Blok kasebut dipikolehi ing salah siji sudut dual utawa siji, sing ngidini kanggo pasir liwat spasi nyenyet tanpa mengaruhi drywall jejer.

Sander drywall turbo tanpa debu

Sander drywall iki dilengkapi vakum khusus kanggo koleksi bledug lan partikel. Iku entheng lan fitur sirah persegi dowo, kang ngidini kanggo gampang maneuvering ing sudhut nyenyet, utamané dening trampil Handy wong.

Keuntungan nggunakake sander drywall

Tuku sander drywall mbantu sampeyan kanthi pirang-pirang cara, dibandhingake karo sanding tembok nganggo tangan. Mangkene sawetara keuntungan nalika nggunakake sander drywall:

area lumahing luwih gedhe nalika sampeyan sanding

Yen sampeyan nindakake kanthi tangan, sampeyan kudu terus-terusan pasir tembok kanthi blok sanding kanggo sawetara wektu, mung kanggo nutupi tembok kabeh. Iku bakal njupuk akèh wektu kanggo ngrampungake siji tembok, lan ana akeh tembok liyane kanggo sanded.

Nanging, nggunakake sander drywall bakal nyuda wektu sampeyan nggarap pasir. The drywall sander nduweni area lumahing gedhe kanggo sanding. Bisa Gamelan liyane wilayah ing tapel wates karo gaweyan kurang saka sanding karo tangan.

Panggonan kerja sing luwih resik

Sawise sanding lumahing sampeyan bakal bisa ndeleng lapisan nggoleki saka bledug sing wis nambah nang endi wae. Sampeyan biasane kudu nyapu lan klumpukne bledug, kang angel kanggo nindakake karo fineness lan volume saka bledug, nanging sampeyan ora perlu karo drywall sander.

Sanders drywall duwe setelan vakum sing bakal nyedhot bledug sing ditimbulake nalika sampeyan ngresiki. Iki bakal mesthekake yen kabeh bledug sing metu saka sanding bakal diresiki. Kanthi fitur iki, sampeyan ora kudu nglampahi akeh wektu reresik, sawise proyek. Sampeyan mung kudu mbuwang tas bledug ing tong sampah sing cocog, lan sampeyan wis rampung!

Udara sing luwih resik luwih aman

Sampeyan isih dianjurake kanggo nyandhang topeng nalika sanding tembok, nanging kanthi fitur njupuk kabeh bledug mabur sak udhara kamar, sampeyan sanding bakal nyuda Ngartekno. Fungsi kaya vakum luwih resik bakal njaga kamar kanthi partikel bledug lan luwih aman kanggo wong sing tiba-tiba mlebu.

Kurang gawean

Tembok pengamplasan biasane mbutuhake sampeyan nglebokake permukaan pasir kanggo wektu sing suwe supaya tembok dadi lancar. Butuh wektu lan gaweyan, lan kesel dilakoni.

Nalika sampeyan ngandelake kekuwatan tinimbang pelumas sikut, pakaryan dadi luwih gampang diatur. Amarga sander Drywall nganggo tenaga listrik, mula luwih gampang kanggo ngresiki tembok lan langit-langit. Sampeyan mung kudu nyeret bagean sander saka mesin menyang tembok, lan bakal miwiti sanding.

Kepiye carane sampeyan ngresiki permukaan pasir kanthi aman?

Drywall sanding minangka proyek sing mbebayani lan ora apik. Mesin kasebut migunani, nanging ana sawetara protokol keamanan sing kudu ditindakake kanggo nyuda kemungkinan sampeyan bakal cilaka pangguna.

 

Ing ngisor iki sawetara tips supaya sampeyan tetep aman:

Sanding sing tepat

Nalika nggunakake sander, sampeyan biasane bakal wedhi tembok sawise saben plester utawa render diselehake. Iki umume ora perlu lan kekacoan gedhe kanggo ngresiki. Sanding saben lapisan katelu dianjurake lan sawise render utawa plester wis Applied lan garing.

Nganggo kacamata lan topeng pelindung

Nalika sampeyan nggunakake sander drywall, bakal ana cukup jumlah bledug sing tembok bakal gawé nalika sand lumahing. Lebu kasebut bisa ngrusak kulit, mripat lan paru-paru. Nganggo kaca tingal lan topeng protèktif kanggo nyegah sampeyan nyedhot bledug.

Ventilasi

Nalika sampeyan nggarap proyek apa wae kaya lukisan lan pengamplasan, sampeyan butuh ventilasi sing tepat. Kanthi jumlah bledug sing bakal diprodhuksi, bisa nutupi kabeh ruangan. Sampeyan bisa suffocate sampeyan sawise akeh bledug kicked munggah. Bukak jendhela utawa lawang nalika sampeyan ngresiki permukaan supaya oksigen bisa mili kanthi bener. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi aman nindakake kerja sing dawa ing permukaan pengamplasan.

Aja meksa

Nalika sampeyan push drywall, sander biasane nggawe gouges lan tandha ing tembok. Tahan sander kanthi kenceng, nanging gesek sisih menyang sisih. Yen ana gouges utawa dents, aja gawe wedhi maneh tembok, mung nutupi karo plester utawa render.

Gunakake tangan loro

Sander drywall ora kuwat banget yen sampeyan nyekel nganggo tangan siji. Yen sampeyan mung nggunakake tangan siji, sander bisa nyelip, lan bisa mbebayani. Sander bakal obah, mula terus nganggo tangan loro kanggo stabilitas.


Wektu kirim: Sep-29-2021