Supplier alat listrik profesional

Handheld Electric Drywall Sander Kanthi lampu LED 750W -KM1802

Katrangan singkat:

Motor daya dhuwur drywall sander iki menehi 750W grinding ing 6 kacepetan saka 610–2150 rpm. 8 bolongan ing dasar lan sandpaper digabungake karo vakum tugas abot kanggo narik nganti 96% saka bledug lan lebu nalika sampeyan bisa, kontrol lan safety dibantu dening luwes tambahan nangani. Kanggo nggarap sudhut lan ing pinggir, sisih pinggir disk bisa dicopot. Iku trep kanggo njupuk sisih sisih
kanggo entuk grinding pojok tembok.


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Model NO.: KM-1802
LED: Dhuwur daya
Tegangan Input: 120V/230V
Daya: 750W/6A
Frekuensi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diameter: φ180mm
Sumber daya: Corded Electric

Body Material: cangkang plastik lan stainless steel
Dianggo: tembok grinding
Spesifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Ora Kacepetan Muatan: 610-2150 / min
Garansi: 1 Taun
Ekstraktor debu Diameter: φ32mm
Dawane kabel: 4.1M

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

●Nomer model: KM-1802
● Werna: oranye, Biru, Oranye; Abang, Ijo
● Bobot net: 2.5kg
● Bobot reged: 15kg / 4pcs
●Ukuran karton: 64.5X51.5X26.5cm / 4pcs
● Jumlah loading:
● 20ft GP wadhah: 876 bêsik
● 40ft GP wadhah: 1752 bêsik
● 40ft HQ wadhah: 2124 bêsik
●FOB Port: Ningbo
● Lead wektu: 15-35 dina

Aksesoris Standar

1 × sisih nangani
6 × amplas
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × kunci hex
1 × tas koleksi debu
2 × mesin cuci
2 × sendi
1×selang ekstraksi bledug (2m)

Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)
Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)
Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)

Iku sander drywall otomatis-ekstraksi bledug, Ora resik dibutuhake. Debu bakal dijupuk menyang tas sak operasi.

1 Desain pad sikat sing unik kanggo nyerep mabur bledug lan nglindhungi tembok.
2Segmen sikat sing bisa dicopot ngidini sanding nganti pinggir, bisa nggosok komer internal.
3. Desain ergonomis kanthi gagang alus kanggo kenyamanan ekstra.
4. Self-nyedhot karo sistem bledug menyuling, ora luwih resik vakum dibutuhake.
5.Soft wiwitan kanggo nglindhungi lan ndawakake umur layanan kanggo motor
6. Desain lampu LED mbisakake bisa luwih apik lan luwih efisien nalika sanding

Nambahake fungsi vakum mandiri
Ora perlu hoover dhewe, gampang digawa
Sanding tanpa bledug.
Bisa sanded ing sudhut
Cakram adesif sing lembut lan fleksibel
● Asil sanding apik banget
● kinerja sanding dhuwur, cocok kanggo tembok beda
● Siji-tangan nyeret sanding armrest kanggo sand tembok
● bolongan boros panas kanggo resistance suhu dhuwur
● Desain lampu LED, ora perlu nyekel bolam lampu kanggo nemokake cahya kanggo sanding ing panggonan sing peteng.

Kaluwihan

1. Efisiensi pengumpulan bledug≥96%.
karo construction bledug-bukti --- karo paten
sing nonton bisa ngombe teh utawa kopi nalika sanding (adhedhasar kinerja sanding)
2. FFU> 100 jam (apik banget).
3.Service wektu (sanding test kinerja)> 500 jam.
4. Corner sanding gampang dening detaching sisih kiwa utawa tengen njaga --- karo paten.
5. Ngalih utama, ngalih LED lan kacepetan adjustor bisa kontrol dening tangan siji, kang ndadekake produk banget aman lan trep --karo paten.
6. Copot selang ing 1 detik nalika metu saka nggunakake --- karo paten.
7. Kanthi fungsi nyedhot bledug dhewe.
8. Kanthi 360º lampu kerja LED.
9. Kanthi adjustor kacepetan.

Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)

Tata cara nginstall

Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.
Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.

Lebokake piring dhasar sanding kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur banjur pasang sandpaper kasebut, priksa manawa bolongan kasebut sejajar. Velcro mburi sandpaper bakal kanthi otomatis nempel ing piring, nggawe sambungan lan konduksi.
Sandpaper kudu diganti kanggo nambah efisiensi sanding sawise mesin bisa digunakake kanggo sawetara wektu. Mangga mateni saklar lan mateni daya, copot sandpaper asli lan tempel sing anyar. Priksa manawa kabeh Piece uga peeled lan di resiki kanggo nggawe panggantos luwih trep lan sandpaper warata ing piring basa.

Cepet Pasang lan Mbongkar selang

Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.
Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita