Supplier alat listrik profesional
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Giraffe Drywall Sander

  • LED Electric Drywall Sander Wall Polisher Machine Corded Variable Speed – KM2303

    LED Electric Drywall Sander Wall Polisher Machine Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    Kanthi motor 800W (6.5A) lan 6 kecepatan sing bisa diatur saka 500RPM nganti 1900RPM. Sander Drywall Listrik iki bisa gampang ngatasi tembok, atap lan pojok. Saklar kunci daya tambahan bisa njaga mesin ing kahanan kerja lan nyuda kesel nalika digunakake. Luwih saka 90 imbuhan derajat, iku bakal ketemu macem-macem ngarepke apa.

  • 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301

    800W 225MM Electric Drywall Sander Kanthi Sanding Aksesoris- KM2301

    Sander drywall iki dilengkapi tas koleksi bledug lan selang vakum bledug fleksibel 6,5 kaki. Desain bal baja ing pinggir luwih santai, fleksibel lan ngirit tenaga kerja tinimbang struktur sikat tradisional. Nggunakake rolling tinimbang ngusapake bisa nemen nyuda gesekan.

  • Foldable LED Electric Drywall Sander with Vacuum Attachment- KM2304

    Lempitan LED Drywall Listrik Sander karo Lampiran Vakum- KM2304

    Sander drywall sing bisa dilipat multifungsi iki digunakake kanggo ampelas tembok lan langit-langit garing, sing bisa ngresiki tembok kanthi cepet lan gampang. Kepala swiveling 360 ° lan setelan kacepetan 6 variabel nggawe mesin grinding tembok iki bisa adaptasi. Gagang kasebut nduweni desain sing bisa dipanjangake lan bisa dilipat, sing bisa gampang tekan dhuwur lan ngirit ruang panyimpenan. Sistem pengumpulan bledug vakum otomatis bisa nyerep luwih saka 96% bledug nalika ngepel tembok. Digabungake karo selang lan tas bledug, efek mbusak bledug becik bisa digayuh.

     

  • Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

    Electric Drywall Sander Becik Kanggo Omah DIY lan Dekorasi- KM2301-A

    Sander drywall listrik nduweni daya 6.5A(800W), luwih akeh tinimbang sander drywall, nyedhiyakake daya sing dipercaya, dinamis kanggo pad sanding, lan dipasang ing tengah-batang kanggo ngimbangi awak bobot entheng 14lb. Motor kacepetan variabel beroperasi saka 500 nganti 1800rpm. Ndadekake proyek unggul rampung luwih cepet.