Supplier alat listrik profesional

Electric Drywall Sander Becik Kanggo Omah DIY lan Dekorasi- KM2301-A

Katrangan singkat:

Sander drywall listrik nduweni daya 6.5A(800W), luwih akeh tinimbang sander drywall, nyedhiyakake daya sing dipercaya, dinamis kanggo pad sanding, lan dipasang ing tengah-batang kanggo ngimbangi awak bobot entheng 14lb. Motor kacepetan variabel beroperasi saka 500 nganti 1800rpm. Ndadekake proyek unggul rampung luwih cepet.


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Nomer Model: KM-2301-A
LED: Dhuwur daya
Tegangan Input: 120V/230V
Daya: 800W/6.5A
Frekuensi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diameter: φ225mm
Sumber daya: Corded Electric

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

●Nomer model: KM-2301
● Werna: oranye, biru, ijo, abang, lan kuning
● Bobot net: 3.8kg
● Bobot reged: 7.2kg
●Ukuran karton: 110X29.2X23cm/karton
● Jumlah loading:
● 20ft GP wadhah: 430 bêsik
● 40ft GP wadhah: 870 bêsik
● 40ft HQ wadhah: 1020 bêsik

★ Multiple aksesoris:
6 × amplas
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × kunci hex
1 × tas koleksi debu
2 × mesin cuci
2 × sendi
1×selang ekstraksi bledug (2m)

Packing & Pengiriman

FOB Port: Ningbo
Lead Time: 15-35 dina
Bobot net: 3.8kg
Bobot reged: 7.2kg
Unit saben Karton Ekspor:1
Packing ukuran: 110*29.2*23 cm

Pasar Ekspor Utama

Asia
Eropah Wétan
Amerika Utara
Amerika Tengah/Kidul

Australia
Timur Tengah/Afrika
Eropah Kulon

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C..
Rincian Pangiriman: ing 30-50 dina sawise konfirmasi pesenan

Kauntungan Kompetitif Utama

1. Efisiensi pengumpulan bledug≥96%.
karo construction bledug-bukti --- karo paten
sing nonton bisa ngombe teh utawa kopi nalika sanding (adhedhasar kinerja sanding)
2. FFU> 100 jam (apik banget).
3.Service wektu (sanding test kinerja)> 500 jam.
4. Ngalih utama, ngalih LED lan adjustor kacepetan bisa kontrol dening tangan siji, kang ndadekake produk banget aman lan trep --karo paten.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A
Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

5. Copot selang ing 1 detik nalika metu saka nggunakake --- karo paten.
6. Kanthi fungsi nyedhot bledug dhewe.
7. Kanthi lampu kerja LED 360º.
8. Kanthi adjustor kacepetan.

Sander tembok tanpa bledug, dilengkapi vakum, polishing bebas bledug, motor daya dhuwur, swara polishing cahya, lampu LED kanthi katerangan, pangaturan dawa teleskopik, luwih resik efisiensi dhuwur.

Puteran sirah mecah tanpa mati ends, iku kanthi otomatis tingkat, tembok ora rata, tanpa katon, ora sanding ora rata lan ora ngisor kapapar.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

[Selang penyedot debu sing luwih kandel]
Selang nyedhot bledug jinis organ sing luwih kandel nggampangake ngontrol mesin pengamplasan ing pirang-pirang sudut.

[Pegangan tambahan]
Gagang tambahan sing dirancang kanthi ati-ati nggawe karya luwih gampang.

[ass engineering plastik]
Karet sing ditutupi kulit alus kanggo rasa sing luwih nyaman lan nyuda kesel kerja.

[Sekrup fiksasi bar ekstensi]
Cepet kanggo operate lan mulet ing bakal, cepet ditarik lan kuwat kanggo terus.

[Saklar lampu LED]
Kanggo kabutuhan sanding peteng, saklar lampu LED super padhang aman lan trep.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita