Supplier alat listrik profesional
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri.

Aksesoris

  • 180mm/225mm Sanding Discs Orbital Sander Sandpaper 6 holes/8holes

    180mm/225mm Amplas Cakram Orbital Sander Amplas 6 lubang/8 lubang

    Iki minangka produk kanthi kertas backing khusus lan gandum, nyedhiyakake potongan cepet, asil dawa lan profesional, bisa digunakake kanthi akeh ing mesin sanding, elektron, materi khusus lan liya-liyane. diameteripun inchi beda cocok kanggo sanders.Open-jas beda mrodhuksi pola ngeruk malah lan konsisten.