Supplier alat listrik profesional

Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Ningbo Yushen Trading Co., Ltd. didegake ing 2014, supplier alat listrik profesional sing sregep ing China, nggabungake manufaktur lan perdagangan. Produk kita laris ing pasar luar negeri. Amarga kabutuhan eksplorasi lan pangembangan, ing taun 2017, kita ngumpulake personel R & D profesional lan buruh trampil kanggo nemokake Ningbo Coman Electric Tools Co., Ltd., sing spesialisasine ing manufaktur sander drywall. Kita wis netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan pisanan". Sawise pembangunan terus-terusan, Yushen wis dadi salah siji saka supplier drywall Sanders paling competitive ing China.Skilled buruh, operasi baris Déwan profesional lan tata cara pengawasan kualitas kaku. Preciseness proses njamin kualitas lan safety produk kita.

About Us
about us

Kaluwihan Kita

Kita yakin bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi 3 kaluwihan utama produk kaya ing ngisor iki:

Ora ana bledug ing sekitar kita nalika sanding (priksa video sanding).

Umur dawa amarga motor profesional lan segel bledug sing sampurna kanggo bagean listrik.

Luwih saka 20 paten (kalebu 5 paten inovasi).

About Us

Sugeng Rawuh Kerjasama

Produk utama kita wis disertifikasi dening GS, CE, ETL lan liya-liyane. Kualitas dhuwur lan rega sing cukup nggawe sander drywall bisa ditampa ing pasar Eropa lan Amerika. Kita duwe tujuan utama supaya para klien entuk bathi kanthi menehi produk kanthi nilai lan kinerja sing paling dhuwur. We are kebak kapercayan lan looking nerusake kanggo nggawe hubungan koperasi karo liyane pelanggan saka sak ndonya kanggo nggawe win-win mangsa.